Wie zijn wij?

Nuttig&n is de kook- en bakwinkel met lunchroom op Leijsenhoek 15. Op vrijdag koken wij een “Koopavondmenu”. U kunt dan voordelig een uitgebreid gerecht komen eten in ons restaurant gedeelte. Dit gerecht is elke week weer anders en verrassend.

Op dinsdag t/m zaterdag bereiden wij een voordelig driegangenmenu en brengen het eten graag bij u thuis.

Een verse maaltijd voor €11,50 die u zelf kunt opwarmen in de magnetron. Het bakje waar het hoofdgerecht in wordt gebracht kan gewoon in de magnetron worden gezet. De soep is nog warm genoeg om te eten. Uw bestelling wordt op de bezorgdag tussen 17:00 en 19:00 uur bij u bezorgd. U kunt de gerechten ook bij ons eten. U reserveert dan de dag voordat u wilt komen, zo verspillen we geen eten.
Reserveren kan vanaf 17:00-20:00, de keuken is open tot 20:30 uur.
De maaltijden kosten in ons restaurant € 13,95. Dit is voor de extra service die wij verlenen.

Wij proberen met zo min mogelijk allergenen te koken zodat bijna iedereen kan genieten van een maaltijd. Sinds kort staan alle allergenen waar wij mee werken bij de gerechten vermeld, op de afbeelding met een icoon en in de omschrijving in hoofdletters. Heeft u een speciale dieetwens, meldt het ons en we proberen het voor u aan te passen. Eet u liever vegetarisch, ook daar kunnen we op verzoek rekening mee houden.